Impressum

Helena Ahonen

E-post: info (at) naturpraktiken-alvaret.se

 

Momsregistreringsnummer: Uppgift lämnas vid behov

Godkänd för F-skatt

 

Yrkesförbund: BDH (Bund Deutsche Heilpraktiker), Komplementärmedicinska Riksförbundet.

Yrkestitel: Heilpraktikerin (naturläkare eller naturterapeut) samt certificerad kostrådgivare. Tillståndet att utöva Heilpraktiker-yrket gavs den 2. Juni 2020 i Tyskland av Gesundheitsamt Berlin Lichtenberg.

 

Ansvarsförsäkrad genom KMR (Komplementärmedicinska Riksförbundet)

Ansvarig för innehållet på websidan

Helena Ahonen

 

Disclaimer:

 

Ansvar för innehåll

Som tjänsteleverantör vi ansvarar enligt § 7 1 TMG för eget innehåll på dessa sidor under den allmänna lagen. Enligt §§ 8 till 10 TMG vi inte är skyldiga som en tjänsteleverantör för att övervaka överförd eller lagrad information, eller för att utreda omständigheter som tyder på olaglig verksamhet. Skyldigheter att ta bort eller spärra användningen av information enligt den allmänna lagstiftningen förbli opåverkade. Det är dock endast möjlig en relevant skuld från den dag då kunskapen om en viss överträdelse. Efter anmälan av sådana brott, kommer vi att ta bort innehållet omedelbart. För fullständigheten eller riktigheten av de uppgifter och innehåll på denna webbplats, kan vi inte garantera eller stå i skuld för.

 

Ansvar för länkar

Vår webbplats innehåller länkar till externa webbplatser över vilka vi inte har någon kontroll. Därför kan vi inte acceptera något ansvar för deras innehåll. Leverantören eller operatör av platserna är alltid ansvarig för innehållet på länkade sidor. De länkade sajter kontrollerades vid tidpunkten för länkning för eventuella rättsliga överträdelser. Olagligt innehåll inte var uppenbar vid tidpunkten för länkning. En permanent kontroll av länkade sidor är orimligt utan konkreta bevis för ett brott. Efter anmälan av brott, kommer vi omedelbart att ta bort sådana länkar.

 

Upphovsrätt

Innehållet och arbetar på dessa sidor som skapats av webbplatsen operatörerna är föremål för tyska och svenska upphovsrättslagen. Reproduktion, modifiering, distribution eller någon form av utnyttjande utanför gränserna för upphovsrätten kräver skriftligt medgivande från upphovsmannen. Nedladdning och kopiering är tillåten endast för privat, icke kommersiellt bruk. När det gäller innehållet inte skapas av webbplatsen operatören upphovsrätt från tredje part. Framför allt innehåll från tredje part är markerade som sådana. Du bör fortfarande vara medveten om upphovsrättsintrång ber vi en ledtråd. Efter anmälan av brott, kommer vi att ta bort innehållet omedelbart.

 

Disclaimer och allmänna råd om medicinska ämnen

Informationen på denna webbplats och min personliga närings- och hälsorådgivning förs vidare till det bäst av min kunskap. De är avsedda enbart för dem som är intresserade, för träning och som en vägledning och inte ses som en diagnostiska eller terapeutiska instruktioner. Jag är inte ansvarig för skador av något slag, som direkt eller indirekt från användning av informationen på denna webbplats eller från mitt råd.

Vid misstanke om sjukdom, kontakta din läkare. För befintliga sjukdomar och nuvarande terapier, kontakta din läkare innan genomförandet av mitt råd.

Välkommen att boka en tid för näringsterapi, kostrådgivning eller behandling med örtmedicin eller ortomolekulär medicin! Om du har frågor innan, hör gärna av dig så hjälper jag dig vidare.


Helena Ahonen


Naturläkare (Heilpraktiker)

Terapi med kost, örter, svampextrakt, orthomolekulär medicin (kosttillskott).

Kostrådgivare

Fasta-rådgivare (hälsofasta, basisk fasta, intermitterande fasta, intervallfasta)

Vegansk kost för idrottare, mammor och barn (alla är självklart välkomna!)

 

Telefon: 076-705 50 55

E-mail: info [at] naturpraktiken-alvaret.se

 

Jag arbetar online samt gör hembesök på Öland och i Kalmar-regionen.